Saturday, November 8, 2008

salamz..

hari ini 9 Novenber 2008, 0251 am aku mengorak langkah membina blog aku sendiri..for the 1st nuthin to say..tapi aku rindukan family aku..lama aku tak balik jumpa mak ayah aku..aku dalam 'exam fever' lagi..ada lagi 2 paper yang tak setel lagi..aku harap aku dapat setel kan ngan cemerlang..aku nak hadiahkan kat mak ayah aku Ijazah..aku nak berjaya macam orang lain..buat kakak aku selamat mendirikan rumah tangga pada 25 Disember neh,semoga berkekalan ke anak cucu cicit..adeqku yang di India, segala problem yang melibatkan hati tu,jangan difikirkan sangat..u are too young..if u have anythin juz find me..and my last bro yang akan amek SPM, ko kena wat lek lok,jangan jadi cam abg,hadiah kan sesuatu kat parent kiter..abg tau ko ley wat nyer..MRSM kot belajar..hope u will succes bro..thats all for now..see u later..daa~~

3 comments:

Cuaq's said...

Abang yg berjaye nie, nasihat adek beradek~!!! hehe..

Angeluzna said...

sila update blog ye....
terima kasih...

Zaleha said...

mr-nice-guy~ (dipetik dr Fb)
=P

adek doakan :)

yay aku muda lagi. ronggeng~ XD